TRATAMENTE CORPORALE

ISTORIA FRUMUSETII

Fa si tu un cadou unei persoane dragi tie. DETALII Cumpara un voucher si daruieste-l. Exprimati dragostea prin frumusete si relaxare. Cardul valoric Casandra Beauty Center iti ofera posibilitatea sa oferi oricui doresti o zi de neuitat. Ce mai astepti?. Pentru informatii referitor la cum poti achizitiona un voucher, va rugam sa intrebati in salon sau sa ne contactati telefonic

ISTORIC

Primele tratamente corporale au fost folosite de egipteni încă de pe vremea Cleopatrei. Strălucirea umerilor ei se datora scoicilor pisate și albastrului. Egiptenii încă din vremea aceea se spălau cu apă minerală iar pentru împachetări corporale foloseau argilă. Ritualul lor însă nu se încheia aici, după toate aceste tratamente regești apelau la nisip pentru o piele mai fină după care hidratarea desăvârșită era dată de uleiurile vegetale din palmier, măsline și ierburi aromate. Ei au fost primii care au folosit laptele propriuzis, ingredient considerat un adevărat lux în ritualurile de îmbăiere. Rolul laptelui era de îndepărtare a celulelor moarte dar și de revigorare a tenului.

Și arta masajului are peste 2000 de ani. Acest răsfăț a plecat din China unde era folosit pentru calmarea durerilor musculare, reumatice, luxațiilor, oboselii etc. Indienii aveau și ei tehnicile lor de masaj, ba chiar au scris și o carte în care procedeul de masaj era detaliat în amănunt. Grecii au fost cei care au hotărât că masajul trebuie folosit și în viața de zi cu zi și sport, nu doar în medicină.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm la Casandra Beauty Center pentru a încerca minunatele tratemente corporale.

Noi vă recomandăm acest pachet:

  • Peeling corporal
  • Cremă/ser de hidratare
  • Împachetare cu parafină
  • Tunel infraroșu
  • Masaj de relaxare prin electrostimulare